NÖJD KUND-GARANTI

Glitter erbjuder alltid 30 dagars öppet köp mot uppvisande av kvitto, med undantag för rea-produkter (returrätt på 14 dagar gäller på rea-produkter online)

Vi jobbar ständigt för att förbättra kvaliteten på våra produkter. Om en vara skulle gå sönder eller om du inte skulle vara nöjd med ditt köp så byter vi självklart ut den åt dig eller så får du pengarna tillbaka.

Vi på Glitter värdesätter även din feedback som hjälper oss i vårt förbättringsarbete.

Ps. Du vet väl att vi hjälper dig förlänga eller förkorta halsband, gör om örhängen till clips och mycket mer?

KVALITET OCH MILJÖ

Vi ställer höga krav på våra leverantörer för att du som kund skall känna dig trygg när du köper Glitters produkter. Genom avtal förpliktigar sig våra leverantörer att följa de krav som vi har gällande t.ex. nickel, hållfasthet, funktion, färgäkthet och torrfällning för att bara nämna några.

Glitter följer EU:s regler enligt lagstiftningen REACH avseende farliga och förbjudna ämnen i våra produkter.

KVALITETSKONTROLL

Förutom att våra leverantörer genomför olika tester, så gör även vi egna kvalitetskontroller där vi testar produkterna så att de uppfyller de krav som vi ställt på våra leverantörer. 

SMYCKESVÅRD

Modesmycken håller sig fina längre om de förvaras torrt och mörkt samt att man undviker att de kommer i kontakt med vatten, parfym, lotion och hårspray. Ta som vana att alltid ta av dig dina ringar när du tvättar händerna. Låt parfym, hårspray och hudlotion torka innan du sätter på dig dina smycken.