Jobba hos Glitter

Glitter är en av de ledande modekedjorna inom smycken och accessoarer i Nordeuropa. Vi är ca 1 000 anställda och de flesta av oss jobbar i någon av våra ca 165 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På vårt servicekontor i centrala Stockholm finns funktioner som inköp, marknad, e-handel, IT, controlling, HR, och i Söderköping finns vårt centrallager samt ekonomiadministration. Vill du jobba i en inspirerande miljö tillsammans med passionerade kollegor som tror på att allt är möjligt? Då ska du genast ta dig en titt på våra lediga tjänster!

Lediga jobb
Utveckling och karriär

Vi vill se våra medarbetare växa och utvecklas med oss! Därför satsar v i mycket på interna utbildningar ger våra medarbetare chansen att tidigt ta stort ansvar. Vi lyssnar, coachar och ger feedback dagligen, och så fort det finns chans internrekryterar vi för våra lediga chefstjänster. Vi har många fina historier om hur medarbetare som startat som extrasäljare på bara några få år har avancerat till att bli framgångsrik Butikschef.

För att hitta nya talanger och få nya idéer och även dela med oss av vår kunskap har vi även olika samarbeten med skolor, och vi tar varje år in LIA-praktikanter i både butik och kontor.


Vår kultur

Vårt möte med kunden och vår relation till varandra genomsyras av våra värderingar: Vi tar eget ansvar - Vi är engagerade - Vi bryr oss - Allt är möjligt.

Det är tack vare våra fantastiska medarbetare som bär med sig dessa i hjärta och själ, i allt vi gör och varje dag, som har skapat vår alldeles unika och vinnande kultur.

Hos Glitter är jämställdhet och mångfald viktigt. Alla ska alla ha lika möjligheter och samma förutsättningar, oavsett kön, ursprung, trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionshinder.

I våra rekryteringar jobbar vi aktivt för att de ska vara fria från diskriminering. 


När du söker ett ledigt jobb

När du söker ett ledigt jobb hos oss får du ett svar som tackar för din ansökan. Om du blir aktuell för att komma på intervju hör vi av oss till dig under ansökningstiden eller kort därefter. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna jobba hos oss. Om du inte hittar ett ledigt jobb som matchar din profil kan du prenumerera på våra lediga jobb genom att registrera dig här.