We guide you to the perfect hairstyle!

TUTORIALS

8 darlings att välja bland
 1. Ryggsäck och Vattenflaska
  Ryggsäck och Vattenflaska

  Paket erbjudande! Just nu kan du köpa en ryggsäck och en vattenflaska för bara 149 kr (totalt värde 259 kr). Rabatten dras i kassan.

  Shoppa stilen

 2. Wavy hair crown
  Wavy hair crown

  Skapa en fantastisk frisyr med volym med hjälp av våra volymkuddar och ett glittrande hårband! För att få extra volym tipsar vi om att först tupera ditt överhår och sedan lägga en av våra volymuddar under som ger extra effekt. Det enda du behöver göra sedan är att placera ditt favorithårband som vanligt och att du viker över små hårsektioner i taget för att täcka hårbandet och voilà, looken är klar! Enklare än så blir det inte. Det bästa med denna frisyr är att du även kan välja att vika in hela håret i hårbandet för att få en helt annan frisyr som är en superhit till festen, bröllopet eller till balen. Våra volymverktyg levereras i 2-pack med olika storlekar så att du själv kan välja vilken volym som passar dig bäst.

  Shoppa stilen

 3. Pinned up do
  Pinned up do

  Denna frisyr kan man tänka sig att den är avancerad, men med vår steg för steg guide kommer du se hur enkel och smidig den faktiskt är! Med våra smarta volymkuddar som levereras i 2-pack med olika storlekar får du enkelt mer volym till håret som du fäster under överhåret och sedan samlar allt i en hästsvans. Det enda du mer behöver göra för att få frisyren att hålla sig på plats är att använda våra hårnålar för att fästa hårslingorna på sidorna, vi har en brett utbud av hårnålar i olika storlekar och färger för att det ska passa just ditt hår perfekt. Den här frisyren går snabbt och smidigt att göra för att enkelt piffa upp en tråkig vardag, vill du ha lite mer sparkle så tipsar vi om vårt hårskimmer som du applicerar på håret med en pump och finns att välja i två olika färger. Nu är du redo för party!

  Shoppa stilen

 4. The perfect ponytail
  The perfect ponytail

  Piffa upp din hästsvans med vår patenterade volymverktyg, som självklart passar även perfekt för övriga insättningar och stylingar. Med några enkla steg skapar du en fyllig och snygg hästsvans. Vår Ponytail tool finns i två olika storlekar, en för extra tjockt hår och en för normaltjockt hår - så du garanterat hittar just din favorit! På denna sida hittar du inspiration för att skapa fylligare och större hästsvans som är både snyggt till vardags och fest. Äntligen kan du glömma tupering och skapa en perfekt hästsvans endast på en minut. För att skapa denna frisyr behöver du endast vår Ponytail tool och hårsnoddar! Se vår steg för steg-video längre ner.

  Shoppa stilen

 5. The French twist
  The French twist

  Skapa en klassisk svinrygg frisyr som passar till alla årets fester och bröllop. Med hjälp av vårt French twist verktyg, fixar du frisyren med fyra enkla steg. Placera ditt hår lodrätt i verktyget (det ska se ut som en hästsvans). Dra ner verktyget till änden av din hästsvans, rulla sedan ditt hår mot ditt bakhuvud lodrätt. Använd stickan till att säkra verktyget och din hårfrisyr på plats. Låt kreativiteten flöda och dekorera svinryggen med en hårkam med stass eller smycka efter din personliga stil. All done – ready to party.

  Shoppa stilen

 6. Changing colours
  Changing colours

  Med temporär hårfärg skapar du enkelt en ny look varje dag! På denna sida hittar du inspiration hur du skapar liv på frisyren med vår tillfälliga hårfärg. Glitters färgade hårspray finns i flera olika kulörer och kommer i en smidig sprayflaska. Bara fantasin sätter gränser! Hårfärgen går enkelt att tvätta bort med schampo. Se nedan vår steg för steg-video hur du snabbt och enkelt skapar en trendig look med Glitters hårspray med färg! A new day is a new colour.

  Shoppa stilen

 7. The decorated updo
  The decorated updo

  Att skapa en håruppsättning, bruduppsättning eller en fin festfrisyr behöver inte vara svårt. På denna sida hittar du inspiration och instruktioner hur du enkelt skapar en vacker håruppsättning. Med vårt loopverktyg som kommer i två olika storlekar och med våra hårspännen skapar du enkelt en decorated updo. För att skapa en festligare uppsättning med extra glamour tipsar vi om att välja ett av våra glittrande hårband eller vårt hårskimmer till din frisyr. Inspireras och skapa en håruppsättning som passar just dig med hjälp av vår instruktionsvideo nedan.

  Shoppa stilen

 8. Loop tool box tutorial
  Loop tool box tutorial

  Att skapa en avancerad frisyr har aldrig varit enklare. Oavsett om du vill ha en fläta eller en knut så hittar du allt du behöver i vår Loop tool box. Den designade boxen med texten ”Life´s too short to have boring hair” innehåller två loop-tool verktyg i två olika storlekar, hårnålar, silikonsnoddar samt inspiration för att skapa olika frisyrer som passar både till vardags och fest. Med dessa magiska hårprodukter fixar du frisyren på ett klick! På denna sida hittar du inspiration till dom sex olika frisyrerna och har möjlighet att shoppa din egen Loop tool box.

  Shoppa stilen