Glitter lanserar smyckeskollektionen ”Close to your heart”

Glitter lanserar en ny smyckeskollektion i äkta och förgyllt silver. Matcha stilrena bokstavsberlocker och halsband i olika storlekar och skapa ett helt unikt smycke åt dig själv eller någon du tycker om.

”Personliga smycken berör och bokstavshalsband är populärare än någonsin”, förklarar Sofia Tengvall som är ansvarig för silversortimentet hos Glitter. ”Min tanke när jag tog fram kollektionen var att den skulle kännas enkel, stilren och personlig”.

Skapa ett personligt smycke med betydelse

”Close to yout heart” har ett tidlöst, äkta och skandinaviskt uttryck. Kollektionen bygger på att du kan mixa och matcha din egen kombination av berlocker och halsband. Välj bokstäver som symboliserar ditt eget namn, din älskling, barnen eller varför inte ett ord av betydelse? Blanda silver och guld. Gärna en lång och en kort kedja tillsammans. Kedjorna finns i 6 olika varianter och berlockerna i två olika storlekar. Skapa ett unikt smycke med en tanke bakom till dig själv eller ge bort i present till någon du tycker om. En mer personlig present är svårt att hitta.

Prisvärt silversortiment

Kollektionen är en del av Glitters breda sortiment av prisvärda silversmycken. Materialet är äkta sterling silver 925 och förgyllt silver med 0,5 mikron 18 karats guld. Berlockerna i silver/förgyllt silver kostar 100 kr (små) och 130 kr (stora). Kedjorna ligger på mellan 129-199 kr.

Kollektionen finns här.